Om os

• Kompetente • Engagerede • Effektive • Værdiskabende • Ambitiøse

OM OS

Stokholm Transport A/S blev etableret i 1980 af den nuværende ejer og adm. direktør Lars Stokholm.

Stokholm Transport A/S har udviklet sig fra en énmands pionervirksomhed, til i dag at være landets førende virksomhed, inden for bl.a. kørsel og opbevaring af scener og teknisk udstyr for koncertproduktioner, for store pop- og rocknavne samt kørsel med TV- og Teaterproduktioner, hvor vores chauffører også kan betjene OB- vogne.

Siden etableringen i 1980 har Stokholm Transport A/S akkumuleret viden, og råder i dag over en bred vifte af viden indenfor alle typer transport – indland som udland, og er drevet af ambitionen om at være en værdifuld samhandelspartner.

Vi er en ambitiøs og kompetent strategisk partner, der besidder den fornødne viden til at rådgive kunden, om hvorledes kunden får det optimale udbytte af transporten. Vi er med hele vejen, fra de indledende strategiske overvejelser, til transporten ender i hænderne på slutkunden – og til responsen herpå.

Hos Stokholm Transport A/S har vi specialiseret os i, at udvikle og håndtere transporter og kunderelationer. Vi ønsker at råde over en unik teknologisk platform samt en lang række transportspecialister. Det giver Stokholm Transport A/S både ekspertisen og rammerne til, at skabe stærke og varige relationer, som i sidste ende skaber øget værdi for alle led.

Stokholm Transport A/S tror på, at vores kunder kan skabe større værdi, når de samarbejder med Stokholm Transport A/S, end hvis de løser opgaverne selv eller med hjælp fra vores konkurrenter.

Vognparken
Stokholm Transport A/S har mere en 65 kørende enheder, hvor ingen af bilerne er mere end 36 måneder gamle, og vi arbejder til stadighed på at få gennemsnitsalderen på bilerne længere ned. Den altid vedligeholdte og nye vognpart sikre alle vore kunder en transportteknisk optimal leverancesikkerhed.

Alle vore enheder er udstyret med flådestyring og navigation. Vi er altid i 2-vejs kommunikation i realtid med vores chauffører, og vi kan til en hver tid se hvor transporten befinder sig i indland som i udland, samt hvornår transporten forventes at ankomme til destinationen.

Alle vores lastbiler opfyldte frem til sommeren 2011 Euronorm 5, og efter sommeren 2011 opfylder alle nyindkøb Euronorm 6.

Direktion & bestyrelse

Bestyrelse:
Finn Skovbo, Formand

Jakob Stokholm
Lars Stokholm

Direktion:
Lars Stokholm, adm. direktør